API koppeling specialist


Wij houden ervan zaken met elkaar te verbinden. Vaak maakt een kleine koppeling veel dingen eenvoudiger. De afgelopen jaren hebben wij diverse koppelingen gemaakt. Van betalingssystemen tot open-data, zo lang het ergens online toegankelijk is maken wij er een link mee. Wat de vraag ook is, U bent er bij ons van verzekerd dat wij uw gegevens met grote zorgvuldigheid behandelen en altijd gaan voor de meest veilige en stabiele oplossing die er is. Kortom, wij zijn de API specialist van Rotterdam.


REST API application programming interface expert

Wij hebben veel ervaring in het werken met diverse Application Programming Interfaces (API's). Van boekhoudpakketten tot boekingsplatforms en zowel interactief (communicatie in beide richtingen) als alleen als ontvanger of verzender. Via ons eigen platform zijn wij in staat eenvoudig de data in diverse formaten en talen op te halen en uit te lezen. Denk hierbij aan koppelingen met JSON, SOAP, REST maar ook traditionelere zaken zoals CSV, TXT of zelfs ASCII-formaat.

Data importeren

Denk hierbij aan het ophalen van aanvullende gegevens bij uw data zoals het ophalen van CBS-gegevens bij een adres of het aanvullen van uw online klantprofiel met gegevens uit uw boekhoudpakket. Wij hebben niet alleen ervaring in het direct ophalen van de data maar ook in het bouwen van caching (tijdelijke opslaan voor snellere toegang) lagen waardoor achterliggende systemen niet teveel belast worden of zorgen voor vertragingen in de beleving van de door ons ontwikkelde omgeving.

Beschikbaar maken

Naast het importeren zijn wij in staat zeer solide API omgevingen te bouwen voor uw data zodat u deze (betaald) kunt aanbieden aan derden of voor implementatie van uw gegevens op externe websites of apps. Wij leveren standaard de API op met uitstekende documentatie en houden ons aan de stijlconventies en te verwachtte structuren zodat externe developers zonder moeite ermee aan de slag kunnen. Uiteraard kunnen wij ook een feed maken van uw data in bijvoorbeeld XML-format welke voldoet aan de eisen van een externe omgeving (denk aan Funda, Pararius etc. voor het tonen van uw vastgoed).

Voorbeelden

PHP SOAP API specialisten

De afgelopen jaren hebben wij onder andere met de volgende omgevingen koppelingen gemaakt:

  • Vastgoedsystemen (Pararius, Funda, Jaap.nl, Realworks)
  • Kaarten en GEO-systemen (Google Maps, Mapquest, Bing maps, Openweathermap)
  • Payment providers (iDEAL, MultiSafePay, Mollie, Ogone, Cardgate, Docdata)
  • Externe applicaties (Newyse, Mailchimp, Google Analytics)
  • Boekhouding (Twinfield, Unit4, Mammut)
  • Uren en arbeid (UBplus, Flexservice, Harvest, Toggl)
  • Open data (9292opendata, CBS opendata)
  • Zorg (Open HealthHub, Bigregister.nl)


Benieuwd hoe wij uw data kunnen verbinden en bereikbaar maken? Vul ons offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vraag een vrijblijvende offerte aan