Extreem veilige website of webapplicatie?


Gewoon veilig is niet altijd genoeg. Als het gaat om personalia van uw klanten, bedrijfsgevoelige informatie of patiëntgegevens dan wilt u geen risico's nemen. Wij zijn er om u te ontzorgen. Met meer dan 11 jaar ervaring in het bouwen van versleutelde omgevingen, het beheren van privacygevoelige gegevens het omgaan met financiële data zijn wij de aangewezen partij. Ons wantrouwen in techniek is uw zekerheid. Wij helpen u veiliger werken en denken met simpele maar feilloze technische oplossingen.


Versleuteling privacygevoelige gegevens website

Veiligheid, privacy en hacks zijn inmiddels zaken waarmee men dagelijks bezig is. Wij zien beveiliging niet alleen als een technische factor maar vooral ook als een manier van werken. De afgelopen jaren hebben wij zeer veel pakketten, omgevingen en systemen gemaakt waarin allerlei gevoelige gegevens werden behandeld of opgeslagen. Van persoonsgegevens tot financiële data en nog veel meer. Wij bepalen samen met u de mate van vertrouwelijkheid die past bij uw data. Van gewoon veilig tot zo extreem als mogelijk en realistisch.

Technische veiligheid

Beveiliging is op diverse niveaus toepasbaar maar de meest logische is vaak de techniek. Wij maken gebruik van verschillende platforms en configuraties naar gelang de beveiligingsbehoefte zodat wij flexibel en effectief kunnen inspelen op deze behoefte. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het opzetten van complexe oplossingen voor het versleutelen van bijvoorbeeld data, bestanden en gegevens. Van SSL-certificaten tot extreem beveiligde servers specifiek voor uw organisatie. Het is allemaal mogelijk en uitvoerig getest zodat u zeker weet dat u veilig bent.

Veilig werken

Hoe goed de techniek ook is, als de werkwijze en omgang met de data niet verstandig is maakt dit niet uit. Wachtwoorden die rondslingeren of databanken met gebruikersprofielen van 9 jaar oud zijn bekende valkuilen. Wij hebben een duidelijke visie op de omgang met gegevens. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat wij u adviseren bepaalde data na een bepaalde tijd automatisch te vernietigen of anonimiseren. Hiermee voorkom je dat er databestanden ontstaan met zeer veel gevoelige gegeven die iedereen over het hoofd ziet. Daarnaast werken wij met strikte protocollen in de omgang met uw gegevens en helpen u te zorgen voor een goede werkwijze in uw bedrijf.

Toepassingen en oplossingen

Wij hebben ontzettend veel toepassing in het maken van hele specifieke beveiligingsoplossingen voor diverse platforms. Daarnaast adviseren wij bedrijven bij het implementeren van een veilige manier van online werken met websoftware, applicaties en data. Enkele voorbeelden van toepassingen en oplossingen die wij ontwikkeld hebben de afgelopen jaren;

Website beveiliging

  • Versleutelde documentopslag en beheer
  • SSL-beveiliging websites en applicatie
  • Anonimiseren & totaliseren databestanden
  • Versleutelde backups en gegevensopslag
  • Login & brute-force monitoring
  • Zeer strikte firewall configuraties
  • Beveiliging Wordpress omgevingen


Benieuwd wat wij voor uw veiligheid kunnen doen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vraag een vrijblijvende offerte aan