Webwinkel bouw Rotterdam


Wij bouwen al ruim 11 jaar webwinkels. Van eenvoudige afrekenpagina's voor 1 product tot complexe meertalige webshops met alles erop en eraan. Wij zorgen er met ons team van webmarketing specialisten, webdesigners en top programmeurs voor dat uw webwinkel een topprestatie gaat neerzetten. Wij denken met u mee over klantbeleving, conversie, performance, een hoge positie in Google en superieure veiligheid.


E-commerce en webwinkel developers

E-commerce is één van de grootste online markten. Van simpele webshops tot complexe meertalige webwinkel belevingen met zeer geavanceerde koppelingen op de achtergrond naar voorraadsystemen, boekhouding of wat dan ook. Webparking bouwt al ruim 10 jaar alles wat nodig is op dit vlak. Wij hebben zeer veel ervaring in het combineren van gebruiksvriendelijk design, conversie optimalisatie en maximale zoekmachine vindbaarheid.

Maximale conversie

Dit is uiteindelijk het belangrijkste onderwerp in alle e-commerce vraagstukken; hoe converteren we de bezoekers zo goed mogelijk naar (betalende) klanten. Dit gaat verder dan een grote bestelknop die opvalt. Het omvat het totale proces vanaf het moment dat de bezoeker binnenkomt tot deze als tevreden klant de online kassa verlaat. In dit proces kan de klant niet alleen gelopen worden maar kan ook de waarde van de klant verhoogd worden (cross-sales, leggen toekomstige verbindingen, inspireren etc.). Wij helpen u niet alleen uw klanten van A-naar-B te krijgen maar er meer uit te halen.

Geoptimaliseerd voor Google

Webwinkel zoekmachine optimalisatie

Een webwinkel die slecht gevonden wordt in de zoekmachines is nagenoeg nutteloos want zonder bezoekers geen verkopen. Wij adviseren en helpen u, met onze ruime ervaring op het gebied van zoekmachine marketing en sociale marketing, in het optimaliseren van uw webshop en haar content voor de zoekmachines. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw e-commerce business echt gaat bloeien. Daarnaast dragen wij zorg voor een technisch platform wat, naast veilig en snel, zo geoptimaliseerd mogelijk is voor de zoekmachines.

Mobiel & tablet

Meer dan ooit zijn mobiele gebruikers belangrijk geworden. Meer en meer bestellen en kopen mensen via hun tablet of mobiele telefoon producten en diensten. U wilt hier natuurlijk maximaal op inspelen met uw nieuwe e-commerce platform. Samen bepalen wij hoe groot de potentie van uw mobiele markt is en in welke mate zij een aparte benadering vereisen. Soms kan middels responsive design het maximale bereikt worden maar in andere gevallen kan een aparte mobiele site beter zijn.

Complexe backend functies

Wij hebben zeer ruime ervaring in het bouwen van maatwerk omgevingen. Deze ervaring stelt ons in staat snel en efficiënt functionaliteiten toe te voegen die uniek zijn. Of het nou een koppeling met uw boekhoudpakket van 10 jaar oud is of juist een API voor uw voorraadsysteem, wij maken het mogelijk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u via het backend precies de juiste tools tot uw beschikking krijgt om uw e-commerce beleving te maximaliseren. Of dit nu een realtime rapportage is van bepaalde statistische data uit uw systeem of een mogelijkheid om supersnel een actie te lanceren.


Vraag een vrijblijvende offerte aan