CV website van één pagina


Soms voldoet een LinkedIn profiel niet en wilt u een strakke online presentatie die volledig naar eigen hand en wens is in te richten. Misschien met een foto-presentatie van uw recente werk erin of met uitklapbare detailinformatie van uw mooiste opdrachten. Daarnaast staat een eigen domeinnaam met bijbhehorende mailboxen ook wel profi toch? Wij maken met veel liefde en aandacht een prachtig online CV voor u precies zoals u hem zou willen hebben.


Een tijdelijke landingspagina, een online CV of een krachtige presentatie van uw bedrijf voorzien van contactgegevens. Wij geven er samen met u een prachtige draai aan en zorgen ervoor dat uw online presentatie zo optimaal mogelijk is.

CV website

Professional in de groei van je carrière? Hoe handig is het om uw curriculum viatae altijd overal online te hebben. LinkedIn is op zich een prima platform hiervoor maar mist net even de mogelijkheden die u heeft met uw eigen pagina. Wij maken samen met u een prachtige, heldere en professionele pagina waarop bezoekers direct zien wie u bent en wat uw vaardigheden zijn. Indien gewenst voorzien wij uw domein ook nog van één of meer mailboxen zodat mensen nog eenvoudiger in contact kunnen treden met u.

Kort profiel of contactgegevens

Soms heeft u wel al een domeinnaam maar bent u te druk om al met een site te beginnen of wilt u die niet. Wij helpen u met het vormgeven en realiseren van een zeer eenvoudige landingspagina voor uw bezoekers, Hierop staat bijvoorbeeld uw logo en een kort stukje tekst over uw bedrijf aangevuld met de contactgegevens. Zo benut u in uedere geval uw domeinnam en kunnen klanten en bezoekers u altijd contacteren.


Vraag een vrijblijvende offerte aan