Responsive of een app?


Een eigen app voor uw organisatie? Een responsive website of toch mobiel? Met plezier delen wij onze kennis met u over de diverse mogelijkheden.

Uw klanten zijn steeds meer mobiel. Bestellingen worden op de iPad gedaan en het laatste nieuws wordt op de smartphone bekeken. Overal hoort u het gonzen over mobiele websites, iPhone apps, responsive design, HTML5 en meer. Maar wat heeft u nu echt nodig? Laat u goed adviseren en bespaar overbodige kosten. Webparking staat voor maatwerk. Wij leggen u graag uit wat al deze technieken precies inhouden en helpen uw organisatie de juiste keuze te maken.

Wij zorgen standaard voor een website die zich aanpast naar het scherm waarop het wordt bekeken (zogenoemd responsive), zodat uw bezoekers zowel met hun tablet, mobiel als met de pc gepast bediend worden. Hiernaast kunt u nog een stapje verder gaan!

Service op een hoger niveau? Bijvoorbeeld een app waarin uw klanten kunnen zien waar de monteur die ze verwachten nu is op Google maps. Of een app waarin uw klanten een afspraak, reservering of bestelling kunnen maken en plaatsen, die direct bij u in het systeem wordt doorgevoerd.

Management van een beter kaliber? Denkt u bijvoorbeeld aan een mobiele site waarop uw management team op ieder moment inzichtelijk ziet hoe de omzetten, orders of cijfers van uw bedrijf ervoor staan. Of een handige app voor uw medewerkers waarop zij direct op hun telefoon kunnen zien hoe het rooster er voor de volgende dag uit ziet.

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek met een van onze webspecialisten en laat u informeren over de mogelijkheden.


Responsive design

Even snel nog het adres opzoeken van uw volgende afspraak, kijken wat die mooie schoenen ook alweer kostten of snel een vraag stellen aan de klantenservice. We doen van alles met onze mobiele telefoon en tablets op het web. Een responsive website schaalt mee met het formaat van het scherm waarop hij bekeken wordt. Zo bedient u de bezoeker precies met de juiste content en op een prettige manier ongeacht het medium waarop uw site bekeken wordt. Inmiddels hebben sommige websites meer dan 70% bezoekers op een mobiel apparaat. Laat u deze mensen nog steeds links liggen of gaat u ook voor een maximale mobiele beleving?


HTML5 app

Een HTML5 app is platform onafhankelijk. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is het mogelijk een app te ontwikkelen die bijna alles kan wat een platform specifieke app (ook wel native app genoemd) ook kan zonder de kosten die hiermee gemoeid zijn. Daarnaast draait een HTML5 app grotendeels 'live' wat betekend dat updates en informatie altijd actueel zijn. Goedkoop om te ontwikkelen, eenvoudig in onderhoud en nagenoeg net zo krachtig als een Iphone of Android app.


Mobiele site

Soms is een responsive website nét niet genoeg. U heeft bijvoorbeeld speciale content of functionaliteiten voor mobiele gebruikers maar wilt de bezoekers niet opzadelen met de vereiste om een HTML5- of native app te installeren. In dat geval biedt een mobiele website vaak de oplossing. Een mobiele site biedt u in dit geval de oplossing. Net als een HTML5 website is een mobiele site relatief goedkoop in ontwikkeling en, omdat hij live aan uw website gekoppeld is, altijd actueel.


Native apps

Wilt u echt gebruik gaan maken van de mooiste mobiele functionaliteiten zoals de camera op de telefoon, de GPS informatie of push berichten (die met een geluidje of trilfunctie binnenkomen) dan is een platform gebonden (native) app de oplossing. Door een app te bouwen die speciaal gemaakt is voor een bepaald platform zoals iOS (Iphone, Ipad), Android of Windows kunt u de best mogelijke mobiele beleving bieden die er is zonder concessies te doen op functionele mogelijkheden.