Professioneel webdesign


Uw website laten maken door Webparking betekent dat u klaar bent voor online succes! Benieuwd naar hoe wij zorgen dat uw website meer oplevert?

U wilt een mooie nieuwe website die supersnel is, goed scoort in de zoekmachines en perfect aansluit bij uw klanten. U wilt persoonlijke service, vooraf weten waar u aan toe bent en duidelijke uitleg krijgen wat er allemaal mogelijk is. Kortom, u wilt een IT partner die u kunt vertrouwen en die met u meedenkt om van uw website een succes te maken.

Webparking is al jaren dé partner voor bedrijven en organisaties uit binnen- en buitenland. Wij stellen onze kennis op het gebied van sociale media, webdesign en software ontwikkeling tot uw beschikking. Door ons flexibele team van designers, programmeurs en marketing specialisten, zijn wij in staat voor iedere vraag en ieder budget de beste oplossing te bieden.


Stap 1: Kennismaken

Wij gaan onmiddellijk met uw offerteaanvraag aan de slag. Eén van onze webspecialisten neemt direct contact met u op voor een (telefonische) afspraak waarin wij uw wensen in kaart brengen en uitleggen hoe wij denken u het beste van dienst te kunnen zijn.

Wij sturen u vervolgens een vrijblijvende offerte toe. Na het ontvangst van uw akkoord, stellen wij gelijk een uitvoeringsplan op. Dit plan omvat instructies voor onze designers, technische kaders voor onze webdevelopers en alle relevante details en doelen rondom uw project.

Onze webdesigners zijn als eerste aan bod met het vormgeven van uw website.


Stap 2: Het ontwerp

Samen met u brengen wij in beeld wat uw wensen en ideeën zijn op het gebied van vormgeving, kleur en stijl. Wij kijken hierbij niet alleen naar gegeven zaken zoals uw logo, huisstijl of oude website, maar adviseren u tevens over hoe u zo goed mogelijk kunt inspelen op de beleving van uw klanten. Met ruim 300 websites aan ervaring weten wij hoe we uw klanten moeten prikkelen. Onze designers gaan met al deze informatie aan de slag om een prachtig en verfrissend ontwerp te maken voor uw website of applicatie.

Nadat het ontwerp met u besproken en gefinetuned is, zijn onze webdevelopers aan de beurt om van het ontwerp een functionele website te maken.


Stap 3: De bouw

Het moment is aangebroken om van uw prachtige ontwerp een werkende website of applicatie te maken. Met het uitvoeringsplan in de ene hand en het ontwerp in de ander, gaan onze webdevelopers volgens een gestructureerd plan aan de slag.

Zij beginnen met de kern (of core) van uw nieuwe site. Dit omvat onder andere het inrichten van de database-structuur, het ontwikkelen van componenten / modules en het configureren van uw omgeving.

Hierna bouwen wij het Content Management Systeem (CMS) van uw website. Binnen dit systeem kunt u zelf op gebruiksvriendelijke eenvoudig wijze de teksten, afbeeldingen en functionaliteiten van uw website aanpassen.

De laatste stap in het proces is de bouw van wat wij webdevelopers "de voorkant" noemen. Hiermee refereren wij naar de website zoals die door uw bezoekers wordt gezien. Bij deze stap wordt het ontwerp omgezet in HTML, JavaScript en CSS.

Als dit allemaal gedaan is wordt het geheel zowel automatisch als handmatig uitvoerig gecontroleerd en getest. Onderdeel hiervan is uiteraard dat de website wordt getest in alle gangbare browers, op tablets en mobiele telefoons. Hierna kunt u zelf aan de slag met uw nieuwe website in wat wij "de acceptatieversie" noemen.


Stap 4: Acceptatieversie en oplevering

Nadat wij alles zeer grondig getest hebben, krijgt u toegang tot de acceptatieversie van uw website. In deze versie kunt u zelf de site gaan testen, de teksten, afbeeldingen ed invoeren (dit kunnen wij ook voor u doen indien gewenst) en controleren of alles werkt zoals wij met elkaar hadden afgesproken. Tijdens het testen maken wij u wegwijs in het CMS van uw website en zorgen wij samen met u dat alle puntjes op de 'i' komen. Als uw site helemaal perfect is, zetten wij deze voor u online en kunnen uw klanten gaan genieten van uw prachtige nieuwe website.

Maar hier stopt het niet. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze websites en applicaties. Dit betekent dat u ons 24/7 kunt bellen als er een storing is met uw website. Daarnaast kunt u ons tijdens kantooruren bellen of e-mailen als u vragen heeft over het gebruik van uw CMS of een nieuw idee heeft voor uw website.