Hoger in Google


Uw website hoger in Google? Van uw website bezoekers echte klanten maken? Effectief en betaalbaar online adverteren?

Heeft u een prachtige en professionele website die maar niet gevonden wordt in de zoekmachines of trekt uw webwinkel veel bezoekers die kijken maar niets kopen? Heeft u al veel geld uitgegeven aan dure online advertentiecampagnes maar blijven de resultaten achter? Wij zijn er om u  te helpen.

Door onze technische kennis te combineren met een doordachte visie op marketing helpen wij organisaties beter gevonden te worden in Google, hun online marketing budget beter te besteden en een strategie te formuleren om van bezoekers klanten te maken (inbound marketing). Door te werken met slimme landingspagina's, het schrijven van goede teksten en te zorgen dat uw website technisch optimaal is voor zoekmachines, bereikt u sneller uw volgende klant. Daarnaast helpen wij u te begrijpen wat uw website statistieken en rapportages werkelijk betekenen zodat u zelf weer grip krijgt op zaken.


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Op basis van uw wensen en zoekmachine doelen maken wij een plan om uw website hoger in de zoekmachines te krijgen. Hiervoor passen we uw website teksten en navigatie aan en analyseren wij hoe uw website technisch beter kan worden ingericht voor zoekmachines. Vervolgens gaan wij aan de slag om zo veel mogelijk relevante websites naar uw website te laten verwijzen oftwel linken (linkbuilding). Onze internet marketeers en webbouwers werken hierbij hand-in-hand om uw website van goede contact te voorzien en beter vindbaar te maken.


Adverteren in zoekmachines (SEA)

Zoekmachine optimalisatie is een proces wat tijd kost en soms is die tijd er niet. Wilt u vandaag nog bovenin Google staan dan is adverteren de meest effectieve manier. Met een slim ingerichte Google Adwords campagne kunt u precies instellen in welke taal of stad u gevonden wilt worden en stelt u heel precies in op welke (exacte) woorden of zinnen. Zo kunt u ontzettend effectief en gericht adverteren. Door de advertenties te koppelen aan goed opgebouwde landingspagina's binnen uw website helpen wij u de advertentiebezoekers om te zetten in (potentiële) klanten.


Inbound marketing

Website bezoekers zijn verloren bezoekers als ze niets kopen en geen connectie aangaan met uw organisatie. Maak een connectie met uw website bezoekers met Inbound marketing. Inbound marketing identificeert uw anonieme bezoeker, zodat u uw product of dienst gerichter kunt aanbieden. Door optimalisatie van de navigatie en content van uw website zorgen wij voor een maximale conversie van bezoekers naar potentiële klant. Daarnaast passen wij een strategie toe om de relatie met uw bestaande klanten 'warm' te houden en te verdiepen. Door dit te combineren met een goed opgezet sociale media strategie haalt u het maximale uit uw bestaande en nieuwe relaties.


Meten en rapporteren

Het mooie van online marketing is de meetbaarheid. Vaak beschikken websites al over prachtige statistieken (bijvoorbeeld Google Analytics) maar zonder verdere context kunt u er weinig mee. Door onze zoekmachine acties te koppelen aan uw statistieken maken wij zaken meetbaar. Alle onze rapportages zijn begrijpelijk en tastbaar, zodat u leert zelf uw statistieken te begrijpen. Hiermee geven wij u weer controle over uw eigen website en zicht op de geboekte resultaten.