Facebook specialist Rotterdam


Wij houden van sociale media. Van Instagram tot Facebook, wij zorgen dat het werkt voor uw organisatie. Met ons team van webmarketing-specialisten, tekstschrijvers en designers maken wij van uw sociale media weer een serieus onderdeel van uw marketingstrategie. Wij helpen u effectief likes om te zetten in aankopen en helpen een band te creëren tussen uw klanten en uw bedrijf.


Facebook zakelijk succesvol toepassen

Als specialisten in online marketing en sociale media helpen wij organisaties en organisatoren van evenementen het beste uit Facebook en andere sociale media te halen. Met alleen likes en wat berichten bent u er niet. Facebook is een sociaal platform wat continu vereist dat u er actief mee aan de slag gaat om zo een echt goede band te scheppen met uw fans en achterban. Wij zetten graag onze kennis in om uw organisatie beter te positioneren op Facebook. Dit kan zowel op projectbasis als in een continu proces samen met uw team. 

Campagne beheer

Het is verstandig gedoseerd uw volgers te informeren en te betrekken bij uw organisatie. Webparking helpt u hierbij door samen met u te kijken wat een goed plan is om meer kwalitatieve volgers te krijgen en tegelijkertijd deze zo goed mogelijk te verbinden met uw doelen. Wij adviseren u hierin hoe u zelf zaken kunt aanpakken maar voeren, indien gewenst, ook alle werkzaamheden voor u uit. Zie ons als een verlengstuk van uw marketingafdeling of als partner waarme u samen de markt veroverd.

Grafisch optimaal

Maximale conversie likes Facebook

Binnen Facebook is er een hoop ruimte om met beeld te werken. Denk aan foto's, de afbeeldingen aan de bovenzijde van pagina's enzovoorts. Echter worden deze op specifieke wijze getoond in overzichten. Wij hebben ruime ervaring in het kiezen van de meest optimale indeling, kleurverhoudingen en locaties voor teksten zodat uw evenementen en bedrijf altijd perfect eruit komen. Daarnaast adviseren wij u als het gaat om gebruikte beelden, de rechten erop en alles er omheen. Zo komt u niet alleen in tekst maar ook in beeld zo goed mogelijk naar voren.


Vraag een vrijblijvende offerte aan