Internetbureau Webparking Capelle aan den IJssel


Een webwinkel laten maken? Op zoek naar een internetbureau in Capelle aan den IJssel wat u meer kan vertellen en leren over sociale media?


Webparking houdt zich al vanaf 2004 bezig met het web en alles wat ermee te maken heeft. Van websites tot intranet applicaties en van eenvoudige websites voor startende bedrijven tot ingewikkelde meertalige webwinkel omgevingen. Wij gaan graag een uitdaging aan. Graag denken wij met u mee hoe we samen tot het mooiste resultaat komen. Wij onderscheiden ons door samen met u te werken en niet alleen voor u. Benieuwd? Kom gezellig bij ons langs op kantoor aan de Hoofdweg.

Webshop laten maken

Iedereen kan tegenwoordig een webwinkel bouwen maar een online verkoopbeleving is iets anders. Als u een webwinkel wil die geld oplevert dan bent u bij ons aan het juiste adres in Capelle. Wij bouwen al ruim 11 jaar lang webwinkel-systemen die uitblinken in gebruikersgemak, performance, veiligheid en het verhogen van de verkopen. Wij zijn uw webwinkel specialist. Door ons team van marketeers, designers en echte techneuten weten wij precies hoe we van uw nieuwe webshop een succes maken.

Webdesign Capelle aan den IJssel

Wij ontwerpen websites precies zoals u ze wil hebben. Samen met u kijken we goed naar uw huisstijl (en als die er nog niet is ontwerpen wij die ook graag natuurlijk) en bepalen de doelen van uw nieuwe website. We kijken naar de actuele trends, de kansen die er liggen als het gaat om het perfectioneren van het doel van uw website. Of dit nu verkopen, klantcontacten of het bieden van support is: uw site moet uw doelgroep aanspreken en helpen te vinden waar ze uw website voor bezoeken. Onze ontwerpers weten precies hoe ze de juiste kleuren en beelden kunnen gebruiken om van uw nieuwe website een daverend succes te maken.

Social media bureau Capelle aan den IJssel

Van uw sociale media echt een succesvol communicatie en sales kanaal maken? Het kan. Onze zoekmachine- en sociale media specialisten staan voor u klaar. Niet alleen kunnen wij uw complete sociale media beheren maar wij geven ook begeleiding en training in het effectief omgaan met sociale media. Wij helpen u zo goed mogelijk om te gaan met uw volgers maar ook om bijvoorbeeld uw Twitter, Google+ en Facebook in te zetten om uw zoekmachine positionering te verbeteren en nieuwe klanten te trekken in uw eigen buurt.

Responsive design

Een website die zich aanpast aan het formaat van het scherm noemen we een responsive website. Wij zijn expert in het perfectioneren van de ultieme webbeleving voor uw klanten. Wij zorgen dat uw website zo optimaal mogelijk werkt op zowel een mobiele telefoon, tablet als desktop scherm. Niet alleen door de opmaak aan te passen maar ook door slim om te gaan met uw teksten en beelden. Mogelijk wilt u bij mobiele bezoekers hele andere informatie tonen of bepaalde informatie veel 'hoger' op uw pagina tonen of zelfs unieke content bieden die alleen voor bepaalde doelgroepen of gebieden van toepassing is. Wij weten precies wat er mogelijk is en adviseren u graag over de mogelijkheden.


Vraag een vrijblijvende offerte aan