Internetbureau Webparking Rotterdam


Wilt u een mooie website die goed scoort in Google? Een meertalige webwinkel laten maken? Op zoek naar een internetbureau in Rotterdam wat u meer kan vertellen en leren over sociale media?


Wij zijn Webparking. Al vanaf 2004 houden wij ons bezig met het web en alles wat ermee te maken heeft. Van websites tot intranet applicaties en van eenvoudige websites voor startende bedrijven tot ingewikkelde meertalige webwinkel omgevingen. Wij houden van een uitdaging. Graag denken wij met u mee hoe we samen tot het mooiste resultaat komen. Wij onderscheiden ons door samen met u te werken en niet alleen voor u.

Webdesign Rotterdam

Wij ontwerpen websites precies zoals u ze wil hebben. Samen met u kijken we goed naar uw huisstijl (en als die er nog niet is ontwerpen wij die ook graag natuurlijk) en bepalen de doelen van uw nieuwe website. We kijken naar de actuele trends, de kansen die er liggen als het gaat om het perfectioneren van het doel van uw website. Of dit nu verkopen, klantcontacten of het bieden van service is: uw site moet uw doelgroep aanspreken en helpen te vinden waar ze voor bij u komen. Onze designers weten precies hoe ze de juiste kleuren en beelden kunnen gebruiken om van uw nieuwe website een daverend succes te maken.

Webshop laten maken

Iedereen kan tegenwoordig een webwinkel bouwen maar een online verkoopbeleving is iets anders. Als u een webwinkel wil die geld oplevert dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen al ruim 11 jaar lang webwinkel-systemen die uitblinken in gebruikersgemak, performance, veiligheid en het verhogen van de verkopen. Wij zijn uw webwinkel specialist. Door ons team van marketeers, designers en echte techneuten weten wij precies hoe we van uw nieuwe webshop een succes maken.

Social media bureau

Van uw sociale media echt een succesvol communicatie en sales kanaal maken? Het kan. Onze zoekmachine- en sociale media experts staan voor u klaar. Niet alleen kunnen wij uw complete sociale media beheren maar wij geven ook trainingen en begeleiding in het effectief omgaan met sociale media. Wij helpen u correct om te gaan met uw volgers maar ook om bijvoorbeeld uw Twitter, Google+ en Facebook in te zetten om uw zoekmachine positionering te verbeteren en nieuwe klanten te trekken.

Responsive design

Een website die zich aanpast aan het formaat van het scherm noemen we een responsive website. Webparking is expert in het perfectioneren van de ultieme webbeleving voor uw klanten. Wij zorgen dat uw website zo optimaal mogelijk werkt op zowel een mobiele telefoon, tablet als desktop scherm. Niet alleen door de opmaak aan te passen maar ook door slim om te gaan met uw content. Mogelijk wilt u bij mobiele bezoekers hele andere informatie tonen of bepaalde informatie veel 'hoger' op uw pagina tonen of zelfs unieke content bieden die alleen voor bepaalde doelgroepen of gebieden van toepassing is. Wij weten precies wat er mogelijk is en adviseren u graag over de mogelijkheden.


Vraag een vrijblijvende offerte aan