Wat kost het bouwen van een website?


Wat kost een website? Wij krijgen regelmatig deze vraag. Het is een lastige vraag want er is zoveel mogelijk. Van heel ingewikkeld tot heel eenvoudig en alles ertussen. Wij hebben inmiddels ruim 11 jaar ervaring in het vinden van een oplossing die past bij uw budget. Of het nu gaat om het bouwen van een webwinkel, een sociale media campagne voor een MKB-bedrijf of het bouwen van een API-koppeling met uw boekhoudpakket. Vraag ons om een vrijblijvend voorstel en laat u verassen.


goedekope responsive website

U bent op zoek naar een betrouwbare en goede partij voor het maken van uw nieuwe website en bent benieuwd wat dat kost. De kosten van een website hangen van diverse factoren af zoals of uw website meertalig moet worden of alleen Nederlandstalig, wilt u een volledige webshop erin of alleen tekstuele informatie, is responsive design vereist of wilt u ook gelijk dat wij een nieuw logo voor u ontwerpen? Kortom; veel mogelijkheden en u weet misschien niet eens precies wat u wilt of nodig hebt. Wij zien onszelf graag niet alleen als uitvoerder maar als meedenkende partner van uw bedrijf. Samen met u bepalen wij wat echt nodig is en wat optioneel mogelijk is. Wij adviseren u zodat u betere en effectievere keuzes kunt maken als het gaat om uw website, huisstijl enzovoorts.

Website laten maken kosten

Wij worden vaak gebeld door bedrijven die willen weten wat een nieuwe website ongeveer kost. Dit is zeer lastig omdat geen website bij ons hetzelfde is. Altijd weer gaan wij vol plezier en passie aan de slag om de meest mooie en effectieve website te maken voor een opdrachtgever. Daarnaast zijn de kosten van een nieuwe website afhankelijk van wat u precies wilt. Hoe ingewikkeld of juist eenvoudig wilt u dingen hebben. Wij zijn namelijk niet alleen specialist in het maken van simpele en doeltreffende websites maar ook in het bouwen van complexe maatwerk applicaties op het web. Vaak hebben wij echter aan een aantal basiszaken (denk aan hoeveel talen, e-commerce functionaliteiten, eventuele formulieren, wel/geen huisstijl of logo design etc.) voldoende om een redelijk prijsindicatie te geven.

Webdesigners vergelijken

Wedesign prijzen vergelijken offertes

Wij adviseren altijd aan klanten om bij een aantal partijen prijzen op te vragen. Wij vertrouwen er namelijk op dat wij een erg compleet product bieden voor een competitieve prijs. Daarnaast zijn dit de momenten waarop u al redelijk kunt zien met wat voor partij u te maken heeft. Reageren ze traag op een offerte-aanvraag dan is te betwijfelen of ze wel snel zijn als u straks support nodig heeft. Is het voorstel slordig of zeer beknopt terwijl u wel een uitgebreide aanvraag heeft neergelegd dan getuigd dit ook niet echt van enige motivatie. Wij onderscheiden ons door zeer snel te handelen, echt te luisteren naar uw vragen en mee te denken en een zeer compleet aanbod te doen zonder haken of ogen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat een nieuwe website kost? Vul onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een passend voorstel toe. U kunt ons helpen u een scherp en passend aanbod te doen door in uw aanvraag zo goed als mogelijk antwoord te geven op onderstaande vragen helpt u ons enorm;

  • Wordt uw nieuwe website meertalig?
  • Moeten er contactformulieren of offerteformulieren in komen?
  • Is er een harde deadline waarop uw site online moet zijn?
  • Moet er een webshop in uw nieuwe site komen?
  • Wilt u gebruik gaan maken van landingspagina's / SEO pagina's?
  • Wie is de doelgroep van uw website?
  • Zijn er speciale wensen qua vormgeving of functionaliteiten?


Belangrijkste is; Benoem alles wat in u opkomt. Wij hebben liever iets meer informatie waar wij in moeten filteren dan te weinig informatie. Hoe vollediger uw aanvraag is hoe specifieker wij een vrijblijvend voorstel kunnen maken voor u.


Vraag een vrijblijvende offerte aan