Kubernetes

Minimale middelen en downtime, maximale prestatie van je websites en applicaties.

Software inzetten om jouw bedrijf succesvoller te maken, vraagt niet alleen om het bouwen van de allerbeste, meest complexe en slimste websites en applicaties. Zijn die er eenmaal, dan wil je ook dat ze goed presteren, altijd bereikbaar zijn, makkelijk te onderhouden en updaten zijn en snel blijven werken, óók als het druk is. En dat het liefst tegen een zo laag mogelijke prijs. Precies dat maken we met hosten via Kubernetes mogelijk. Niet zo gek dus, dat wij al vanaf het eerste uur Kubernetes-fans zijn!

Eenvoudig schaalbare applicaties.

Laat ons de voordelen van werken met Kubernetes even uitleggen. Met behulp van Kubernetes gebruik je altijd precies de juiste hoeveelheid serverruimte. Is het druk in je applicatie, dan breidt je capaciteit automatisch uit. Is het weer rustiger? Dan wordt je capaciteit afgeschaald. Zo gebruik en betaal je alleen wat nodig is, terwijl je applicatie wel altijd snel en bereikbaar is. Daarnaast is Kubernetes zo ontwikkeld dat je updates en onderhoud kunt uitvoeren terwijl je applicatie live blijft. Wel zo handig als je internationaal onderneemt en altijd wel ergens ter wereld gebruik wordt gemaakt van je applicatie of website. Topprestaties voor minimale middelen dus.

We gebruiken ons eigen Kubernetes-cluster of bouwen een compleet nieuw cluster: afhankelijk van jouw vraag aan ons kiezen wij de beste oplossing. Ook hier werken we op maat en kiezen we het beste platform om je applicatie of website te hosten (van dedicated server binnen Nederland tot een cluster van virtuele servers bij Amazon (AWS)). Met altijd de garantie dat we die omgeving optimaal onderhouden en beveiligen, volgens vaste en bewezen methodes.

De voordelen van werken met Kubernetes

  • Minimale downtime, minimale middelen;
  • Maximale bereikbaarheid en snelheid van je websites en applicaties;
  • Hosting in de beste omgeving. Veilig en optimaal onderhouden.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ieder groot idee begint
met een kleine stap

Kennisbank.