Laravel experts


Laravel is het snelst groeiende PHP framework van dit moment en niet zonder reden. Met Laravel kunnen wij ontzettend snel applicaties en websites maken van de hoogste kwaliteit. Extreem veilig, supersnel en ook nog eens betaalbaar. Door de architectuur van Laravel te combineren met onze zeer ruime ervaring in het bouwen van pure web-kwaliteit zijn wij in staat de lat nog hoger te leggen. Een idee voor een website of webproject? Laat ons een vrijblijvend voorstel doen.


Internet site bouw Rotterdam

Webparking ontwerpt en bouwt al ruim 11 jaar websites voor diverse organisaties. Van startende MKB-bedrijven tot internationaal opererende organisaties.Wij hebben ons altijd onderscheiden door zeer betaalbaar hoogwaardige kwaliteit maatwerk te bieden. Een van de manieren waarop wij dit mogelijk maken is door ontzettend flexibel te zijn in onze keuzes qua technische structuur. Van Zend Framework tot Wordpress en van zeer platte API's tot complexe webshops, wij gebruiken de juiste tools op het juiste moment.

Laravel in het kort

Laravel is een open-source PHP web applicatie framework voor model-view-controller (MVC) applicaties. Al enkele jaren groeit dit framework enorm in populariteit. Het heeft een prettige leercurve, is relatief nieuw en daardoor gelijk vanaf de start opgezet volgens de nieuwste principes, heeft een grote community van actieve developers en fans en zeer goede documentatie.

Frameworks en Webparking

Wij werken al vanaf 2004 met diverse frameworks. Zowel open-source als intern ontwikkelde omgevingen. Dit geeft ons de kennis en flexibiliteit om het juiste framework voor iedere job te zoeken. We combineren onze kennis en de diverse frameworks om de mooiste en snelste omgevingen te ontwikkelen. Met Zend Framework, Laravel en AngularJS maken wij REST API's die hun gelijke niet kennen als het gaat om performance. Door dan ook nog te werken met memcaching technieken als Redis en Vagrant zijn de mogelijkheden eindeloos en vermaken wij ons uitstekend.

Wat doet het framework

Wij gebruiken het framework naar keuze waar het voor gemaakt is; als basis voor de website of applicatie die we bouwen. Op de basis van het framework zetten wij onze eigen structuren, codes en applicatie waarmee wij uw project ontwikkelen. Het is de perfecte combinatie tussen het framework en onze eigen code die ons in staat stelt onzettend snel en scherpgeprijst maatwerk applicaties te maken. Geen trucs, geen halve oplossingen maar gewoon degelijke kwaliteit, gemaakt met liefde in Rotterdam.

Benieuwd hoe uw nieuwste webproject een succes kan worden met ons? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend voorstel.


Vraag een vrijblijvende offerte aan