Laravel

Ga voor veilige, efficiënte en hoogstaande technische software dankzij het populaire Laravel framework.

Veilige, slimme en efficiënte topsoftware: daar wil je als ondernemer op kunnen vertrouwen. Terecht! Maar zou je elke software-ontwikkelaar vragen om die techniek vanaf het begin te bouwen, dan zou dat jou als ondernemer bakken met geld kosten. Gelukkig is dat niet nodig! Met Laravel hebben ontwikkelaars wereldwijd samen een ‘community’ gebouwd met de beste, veiligste en slimste bouwstenen voor software, onder andere in combinatie met Kubernetes en Symfony. En wij? Wij horen bij die community en zijn Laravel-experts!

Slim en snel een applicatie ontwikkeld.

Wat betekent dit voor jou? Het betekent dat wij sneller, beter, veiliger en goedkoper ons werk voor jou kunnen doen. Door met andere ontwikkelaars deze bouwstenen in de gaten te houden, lossen we elk veiligheidsprobleem op nog voor die goed en wel de kop op heeft kunnen steken. Er is bijna geen kwestie waar we met alle experts in de wereld geen oplossing voor hebben gevonden. Is de oplossing voor jouw probleem er nog niet? Dan bouwen we die zelf en delen die op onze beurt weer met de gemeenschap. Zo maken we slim gebruik van de denkkracht van honderdduizenden ontwikkelaars wereldwijd.

We passen Laravel toe in de meest diverse projecten, van kleine koppelingen tot geavanceerde applicaties voor de grootste bedrijven. Ook hier geldt dat we maatwerk en onze eigen standaarden rondom testen, programmeerstijl en kwaliteit toepassen. We combineren Lavarel (en Symfony) moeiteloos met programmeertalen als Python en JavaScript  als we denken dat we daarmee een beter resultaat voor jou krijgen. Want jou op de beste manier ondersteunen in je bedrijf is en blijft onze missie.

De voordelen van Laravel software oplossingen

  • Veilige topsoftware tegen een zo laag mogelijke prijs;
  • Op maat gemaakt in combinatie met andere programmeertalen;
  • Werken volgens de beste standaarden voor testen, programmeerstijl en kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ieder groot idee begint
met een kleine stap

Kennisbank.