Zakelijk succesvol op LinkedIn


Bijna iedereen is wel bekend met LinkedIn maar er kan zoveel meer dan alleen een profiel voor uzelf en uw bedrijf. LinkedIn kan de plaatst zijn waar u uw werknemers van morgen kunt werven, waar u opdrachten kunt laten zien en binnenhalen en waar u kunt laten zien aan uw klanten welke kennis er binnen uw bedrijf is. Kortom; LinkedIn is een heel breed inzetbaar zakelijk sociaal netwerk. Haalt uw bedrijf er al het maximale uit?


Succesvol zakelijk LinkedIn toepassen

LinkedIn is uitermate geschikt voor zakelijke profilering. Soms samen met een Facebook campagne en soms juist als apart kanaal in verband met de andere groep van bereik. Webparking adviseert bedrijven, overheden en non-profilt organisaties hoe zij effectief LinkedIn kunnen inzetten voor diverse doelen.

Diensten, werving en meer

LinkedIn heeft dankzij zijn professionele doelgroep veel potentie als het gaat om onder andere het promoten van producten, vacatures (of juist het zoeken van candidaten) en het uitdragen van uw bedrijfsprofiel. Zeker als deze versterkt wordt met reviews van afnemers en prachtig in lijn is met uw overige zakelijke uitingen.

Interactie

Een ander aspect wat LinkedIn, net als andere sociale media, mogelijk maakt is een stuk verbinding met de doelgroepen van uw LinkedIn profiel. Denk hierbij aan het voeren van discussies en groepen. U kunt bijvoorbeeld uw autoriteit als professional of bedrijf extra benadrukken door actief expert te zijn inzake vragen rondom uw vakgebied.

Hoe helpt Webparking?

Wij maken samen met u een plan voor het effectief inzetten van uw LinkedIn (bedrijfs)profiel. We bepalen wat uw doelen zijn en wie de doelgroep. Hiermee helpen wij u scherp te focussen op een zinvolle profilering. Soms in combinatie met andere sociale media en soms alleen voor het kanaal LinkedIn.


Vraag een vrijblijvende offerte aan