AHK Nomadic Executive Development


Afbeelding 128

Omschrijving project

Ann Houston Kelley zorgt er voor dat mensen in internationale organisaties het hebben over de dingen 'die er toe doen'. Ze Coached onder andere internationale werknemers, ontwerpt en faciliteert team ontwikkeling en consulteert met organisatorische leiders over verandering, culturele (verschillen) zaken en hogere functies voor vrouwen.

Ze is begonnen in 1995 en heeft een succesvol  niche coaching bedrijf opgebouwd (Nomadic Life) gevestigd in Nederland en werkzaam in Europa en het Midden-Oosten. Ze heeft leiders in het bedrijfsleven gecoached uit 57 landen en over 7 verschillende sectoren (consultancy, VN & Europese organisaties, elektronica, financiële diensten, petrochemie, biofarmaceutica en detailhandel).

Haar internationale achtergrond (Amerikaans-Nederlands, 20 jaar in NL), haar diverse proffesionele achtergrond (economist, en familie psychotherapeut) en werk ervaring (marketing analyst, IT manager, HR specialist, psychotherapeute voor internationale werknemers en hun families) helpen allemaal om meer betrokken te zijn bij haar cliënten en hun situaties.

Bezoek de website van Ann Houston Kelley

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan