Cloos to You


Afbeelding 239 Afbeelding 240

Omschrijving project

Cloos To You is actief in het geven van cursussen en trainingen op allerlei gebieden en het organiseren van evenementen. De drijvende kracht hierachter is Martine Cloosterman - de Ruiter. Zij heeft een achtergrond en ervaring als docent – verpleegkundige in verschillende instellingen van de gezondheidszorg helpen bij het geven van cursussen en trainingen op het gebied van Eerste Hulp Verlening en verschillende opleidingen voor medewerkers in de zorgsector.

Cloos To You staat voor kwaliteit. Zij stellen hoge eisen aan hun lesprogramma’s en streven ernaar de cursussen optimaal op de praktijk aan te laten sluiten.

Dit is ook van toepassing op de evenementen die Cloos To You kan aanbieden, deze zijn maatwerk, ontworpen en/of aangepast aan de wensen en mogelijkheden voor u als particulier, bedrijf of instelling.

Daarnaast werkt Martine Cloosterman als trainingsacteur voor verschillende opleidingen en bedrijven. Door middel van simulaties worden er situaties neergezet, waarbij de deelnemer in een veilige omgeving, onder begeleiding, hun vaardigheden kan trainen en zo nodig bijsturen.

Bezoek de website van Cloos to You

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan