De rechtsagent juridisch advies


Afbeelding 235 Afbeelding 236

Omschrijving project

Heeft u een advocaat nodig die u kan adviseren en ondersteunen bij verschillende juridische aangelegenheden? Een advocaat inhuren is al snel een prijzige aangelegenheid. Heeft u hulp nodig, maar wilt u niet de hoge kosten die een advocaat met zich mee brengt? Dan bent u bij De Rechtsagent aan het juiste adres. Bij de Rechtsagent krijgt u deskundige juridische hulp.

De rechtsagenten kunnen u adviseren en desgewenst verder ondersteunen. Zij zullen in de meeste gevallen in eerste instantie trachten de kwestie zonder rechtelijke tussenkomst op te lossen. Indien uw kwestie niet buiten rechte kan worden opgelost, dan kunnen zij voor u procederen. Indien voor het procederen, procesvertegenwoordiging verplicht is kunnen zij u in contact brengen met een advocaat.

De rechtsagenten verlenen landelijke juridische hulp en komen desgewenst aan huis of bedrijf. Door deze werkwijze kunt u, uw geschil in uw eigen omgeving bespreken. In de advocatuur is dit meestal anders. Deze zijn meestal regio gebonden. De Rechtsagent is dit juist niet. Hierdoor hoeft zij ook niet in iedere plaats een dependance te hebben waardoor de kosten beperkt blijven en de tarieven laag kunnen blijven.

Bezoek de website van De rechtsagent

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan