KLM Curacao Marathon


Afbeelding 226 Afbeelding 227 Afbeelding 228

Omschrijving project

Op 30 november 2014 wordt op Curaçao de eerste KLM Curaçao Marathon ooit gehouden. Deze (duo) marathon en halve marathon voeren u langs de prachtige kustlijn van Curaçao, over de bekende Pontjesbrug en over de indrukkende Julianabrug (185 meter boven de zee).

Dit zeer bijzondere en unieke harloopevent is voor jong en oud, bedrijven en scholen met verschillende afstanden zodat iedereen mee kan doen. Via de website kunt u zicht registreren voor de diverse lengtes. Wij verwachten renners uit de gehele wereld bij dit grootste event. Niet alleen voor de marathon zelf maar ook om te genieten van al het overweldigends wat Curaçao te bieden heeft. Van spectaculaire duik- en snorkelmogelijkheden tot haar prachtige stranden en van zwemmen met de dolfijnen tot de gezelligste restaurants en prachtige natuur.

Webparking is, met trots, actieve sponsor van dit evenement. Wij verzorgen niet alleen de website maar dragen, via onze dochterorganisatie Interpixel, ook zorg voor de webhosting. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een speciale server waarop Varnish caching draait. Dit zorgt ervoor dat de website enorm snel is en blijft (ook tijdens piekbelastingsmomenten vlak voor en tijdens het event).

Bezoek de website van KLM Curacao Marathon

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan