Maritime Human Resources


Afbeelding 112

Omschrijving project

Maritime Human Resources (MHR) is onderdeel van de STC-Group. Maritime Human Resources verzorgt voor derden het dagelijkse management van totale scheepsbemanningen en leveren goed opgeleide, gemotiveerde, eventueel tijdelijk benodigde, arbeidskrachten in de gehele maritieme en logistieke sector.

Maritime Human Resources (MHR) is een specialistisch , klant en marktgericht dienstverlener voor de volgende segmenten; Koopvaardij, binnenvaart, zeetanker en tankerbinnenvaart, bagger en offshore, visserij, passagiervaart, petrochemie, container en ro/ro terminals, empty depots, opslag en distributie, scheepsbouw en reparatiewerven.

Maritime Human Resources (MHR) staat borg voor een hoge kwaliteit van het beschikbare gestelde personeel dit vanuit de enge samenwerking met de scheepvaart en transport college te Rotterdam (STC ) dat zorg draagt voor een voortdurende instroom van goed opgeleide en gemotiveerde jongeren en volwassenen! Maritime Human Resources is gevestigd aan de Waalhaven 4 zuidzijde, in het hart van de haven van Rotterdam.

Bezoek de website van Maritime Human Resources

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan