S-ray Diagnostics


Afbeelding 246 Afbeelding 247 Afbeelding 248

Omschrijving project

S-ray Diagnostics, een onderneming van de Erasmus Universiteit Rotterdam, is gespecialiseerd in het vaststellen van strategische alignment in organisaties.

Heeft uw organisatie een visie?
De veranderingen in de wereld om ons heen gaan door en vragen andere zaken van uw organisatie. Dat weet u natuurlijk als geen ander. Ook weet u dat u dient te beginnen met het eind in beeld. Daarom heeft u een mooie, inspirerende visie ontwikkeld en deze met uw medewerkers gedeeld. Maar kennen uw managers en medewerkers deze visie ook werkelijk, en is die visie  leidraad voor hun handelen? Als uw strategie niet in het hoofd en hart van uw medewerkers zit heeft u geen strategie. Immers, strategie zonder implementatie is niets meer dan een stuk papier!

Strategische alignment
Wetenschappelijk bewijs onderschrijft dat strategische alignment (afstemming) de belangrijkste factor is voor het realiseren van superieure resultaten met uw organisatie. Dé taak van een leidinggevende is zorgen dat iedereen in de organisatie handelt in lijn met de strategie. Bent u geïnteresseerd in implementeren en uitvoeren van uw organisatiestrategie in de praktijk van alledag? Dan biedt deze workshop u een kennismaking met het enige juiste middel hiervoor.

Bezoek de website van S-ray Diagnostics

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan