Studio de Bakkerij


Afbeelding 249 Afbeelding 250 Afbeelding 251

Omschrijving project

Stichting Taal en Theaterstudio de Bakkerij is een jonge stichting waar de taal centraal wordt gesteld.

Taal is en blijft belangrijk voor iedereen. Zeker in de huidige tijd lijkt extra aandacht voor taal broodnodig. Vooral in grootstedelijk gebied zoals de stad Rotterdam is er veel taalachterstand onder jongeren en volwassenen. Studio de Bakkerij wil dan ook een rol van betekenis spelen in taalontwikkeling.

Één van de hoofdactiviteiten van Studio de Bakkerij is het maken van theatervoorstellingen waarin taal de hoofdrol speelt. Daarnaast verzorgt Studio de Bakkerij losse taalprojecten waarin jongeren en volwassenen op een theatrale en kunstzinnige manier met taal aan de slag gaan.

De dagelijkse leiding is in handen van Maarten Bakker. Hij coördineert de activiteiten die bij Studio de Bakkerij worden georganiseerd. Door zijn ervaringen op zowel schrijf-, regie-, en educatiegebied weet hij een mooie balans te maken tussen tekst, beeld en educatie om de doelstellingen van de stichting vorm te geven.

Samen met zijn bestuur, spelers, decorontwerpers, componisten, productie- en educatieteam zoekt hij naar de beste ingrediënten voor de producten van Studio de Bakkerij.

Bezoek de website van Studio de Bakkerij

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan