Uw Toeverlaat


Afbeelding 255 Afbeelding 256 Afbeelding 257

Omschrijving project

Uw Toeverlaat staat voor professionele, betrouwbare en discrete hulp aan senioren.

Senioren worden op hun oude dag geconfronteerd met vele ingewikkelde zaken. Daarom heeft iemand die zijn oude dag en zijn nalatenschap goed geregeld wilt zien, veel baat bij een professionele executeur zoals Uw Toeverlaat. Wij helpen u graag om alles op een rijtje te zetten, goed te regelen en naderhand voor uw erfgenamen uit te voeren.

Omdat blijkt dat de spanningen in de familie vaak oplopen wanneer over de nalatenschap moet worden gesproken is het fijn om iemand te hebben die de goede onderlinge communicatie ondersteund. Dit terwijl die persoon tegelijk ook kennis heeft van de wet en weet welke praktische zaken allemaal besproken en geregeld moeten worden.

En dat maakt Uw Toeverlaat zo bijzonder. Wij zijn executeur, jurist, conflictbemiddelaar en manager in één. Eén contactpersoon die u volledig kan bijstaan bij alles wat op uw pad komt op uw oude dag. Bovendien hoeft u voor onze diensten niet de deur uit. Wij helpen u aan huis. Zo hopen wij een steentje bij te mogen dragen aan uw onbezorgde oude dag.

Bezoek de website van Uw Toeverlaat

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan