Verkerk Lease


Afbeelding 229 Afbeelding 230 Afbeelding 231

Omschrijving project

In 1998 was de eerste leaseauto van Verkerk Lease een feit. Ondertussen is de leasevloot behoorlijk gegroeid, er rijden tegenwoordig al weer een paar honderd auto's. Verkerk Lease is onderdeel van Verkerk Volvo, officieel Volvo Car Dealer, maar zeker niet alle auto's zijn Volvo's, wij zijn een universele leasemaatschappij en leasen alle merken.

Er zijn meerdere leasevormen mogelijk, van Full Operational lease tot Financial Lease, voor nieuwe en gebruikte auto's, met korte of juist langere looptijd. Graag denken wij mee over de juiste invulling van uw wagenpark, of dit nu één of meerdere auto's betreft.

De leasemarkt is aan vele veranderingen onderhevig. Zo speelt duurzaamheid een steeds belangrijkere rol voor u als leaserijder. Dit vanwege het milieu, maar ook zeker vanwege uw portemonnee (de fiscale bijtelling). Door de huidige overheidsregelingen is het belangrijk om als leaserijder rekening te houden met milieuvriendelijke auto's. Verkerk Lease is een 'erkend duurzaam' mobiliteitsbedrijf, dus voor advies over een duurzame auto of geheel duurzaam wagenpark bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek de website van Verkerk Lease

Geïnspireerd geraakt of benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

vraag nu een offerte aan