Gezocht: Ervaren PHP developer

Ben jij een webdeveloper die graag wil werken aan de tofste projecten?

Dan is een baan bij Webparking misschien iets voor jou. Wij zijn specialisten met hart voor ons vak. Wij zijn vlijmscherp, altijd pixel-precies en hebben al een oplossing voordat onze klanten weten dat er een probleem is. Onze projecten bespreken we naast de koffiemachine, via Telegram, Asana of middels GIT-commits (dan weet je tenminste echt wat er speelt).

Onze cultuur is zo open als ons kantoor. Als we brainstormen bemoeit iedereen zich ermee (we zijn tenslotte allemaal specialisten in ons vak) maar op andere momenten is het oorverdovend stil en zitten we allemaal met onze oordopjes in te werken. Benieuwd hoe zoiets voelt? Kom gerust eens een dagje 'thuiswerken' bij ons om de sfeer te proeven.

Over jou

Als ervaren PHP developer werk je aan de mooiste en meest uitdagende webapplicaties en websites. Op sommige dagen werk je in je eentje een nieuwe functionaliteit uit voor ons core-systeem en de dag erna zit je samen met een zoekmachine guru bij de klant om tafel voor de kickoff van een nieuw groot project.

Over ons

Wij zijn maatwerk specialisten. Als developers met passie geloven we niet in knippen-en-plakken maar in perfect passende oplossingen. Wij bewijzen dat je met goede modulaire componenten 'DRY' kunt werken en toch die 100% maatwerk beleving mogelijk kunt maken. Gooi hier dan ook nog een continue development cyclus overheen en je hebt een beetje een beeld van jouw werk bij ons.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 3+ jaar ervaring met OOP PHP;
  • Ervaring met JavaScript, XML, HTML5 & CSS3;
  • Je denkt mee met het vraagstuk van de klant;
  • Ervaring met Zend Framework of Laravel 4/5;
  • Kennis van AngularJS is een pre.

Wij bieden

Salaris, een optie om je Zend Certificate te halen, mogelijkheid door te groeien tot senior developer, projecten waar je thuis vol trots over wilt praten, reiskosten vergoeding, koffie enzovoorts.

En nu?

Omdat wij niet houden van papierwerk maar geloven in persoonlijke kwaliteiten nodigen we je uit om een stuk sourcecode op te sturen of gezellig op de koffie te komen (met je sourcecodes bij je) en dan praten we verder.

Bel 010 4772678 of stuur een e-mail met je broncode naar remko.brenters@webparking.nl