Websites

Wij maken websites die zowel visueel als technisch hun doel bereiken. Ze zijn goed vindbaar in Google, hebben een hoge conversie, zijn simpel in gebruik en zo snel als het licht.

Prachtige designs

Het is belangrijk om bij het ontwerpen van een website rekening te houden met de verschillende apparaten die gebruikers tegenwoordig hebben en nog belangrijker: waar jouw gebruikers op zitten. Responsive design heet dit. 

Of je nu achter een pc, een tablet of je smartphone zit; je wilt altijd de perfecte weergave van jouw website waarbij teksten of foto’s nooit van het scherm ‘afvallen’ en de afbeeldingen automatisch veranderen van formaat voor een perfecte weergave. 

Waarom kiezen klanten voor onze websites?

Beveligde servers en applicaties

Veilig en supersnel

Een vijf-sterren beleving. Altijd online. Geen zorgen over backups of updates en als je een keer een piek aan bezoekers hebt blijft je website snel als het licht.

Backend development

Bovenaan in Google

Niet alleen bezoekers maar ook zoekmachines houden van je website. Met goede teksten voor iedereen en technisch de juiste trucs op de achtergrond. 

Ga voor digitale groei

Maximale conversie

Websites die echt hun doelen bereiken. Of het nou een offerte aanvraag, de download van een white-paper is of het bezoek van een bepaalde pagina.

Webdesign applicatie

Eenvoudig in beheer

Zelf de baas in je eigen website met een krachtige backend of CMS. Wij zorgen voor een goede structuur, jij voor de inhoud.

Realisatie en ontwikkeling van websites

Naast een sterk ontwerp wat past bij jouw huisstijl is de techniek achter je website even belangrijk. Of je website voor je bedrijf, organisatie of vereniging is maakt niet uit. Wij helpen jou te zorgen dat je website precies de juiste balans heeft tussen mooi zijn en goed werken. Gebruiksvriendelijk, goede vindbaarheid in zoekmachines en bovenal een website waarin jouw bezoekers over gaan tot actie.

Met content beheer systeem (CMS) of krachtig backend

Samen met jou bepalen wij wat de juiste onderliggende techniek gaat worden. Gaat je content alleen naar je website of ook naar apps en andere platforms? Heb je alleen pagina’s en nieuwsberichten of zit er een omgeving achter met inloggende gebruikers, betaalsystemen en koppelingen met bijvoorbeeld Mailchimp of je CRM systeem.

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.