Wordpress specialist


Van het installeren van alleen een thema tot het hermetisch dichttimmeren van uw bestaande Wordpress website, U bent bij ons aan het juiste adres. Onze getrainde webdevelopers en pixelprecieze designers kunnen alles met Wordpress voor u in orde maken en wij doen dit met groot plezier. Wordpress is een prachtig Content Management Systeem wat zeer gebruiksvriendelijk is en heel goed scoort in de zoekmachines.


Wordpress specialist Rotterdam

Wordpress is al vele jaren één van de meest populaire platforms voor blogs en websites en niet zonder reden. Het is uiterst stabiel, prettig in gebruik en goedkoop om te implementeren. Er zijn duizenden thema's en plugins waarmee je alle kanten uit kunt. Van eenvoudige site tot webshop en van blog tot besloten ledenomgeving. Als specialisten in maatwerk omgevingen met bijbehorende eisen qua veiligheid en stabiliteit hebben wij wat trucs om een Wordpress omgeving nét even dat stukje beter te maken.

Wordpress specialist tot uw beschikking

Wij zijn er voor u hoe u ons nodig heeft. Alleen hulp nodig bij het configureren van uw Wordpress of het installeren van een thema of plugin? Geen probleem. Wij helpen u graag en adviseren u tevens over bepaalde plugins en basisregels om uw Wordpress omgeving zo veilig en stabiel mogelijk te houden. Maar wij nemen net zo graag het hele project uit uw handen. U stuurt ons de gewenste teksten in een Word document toe en wij regelen de rest. Wij configureren voor u uw Wordpress omgeving, plugins, thema en voeren de teksten en navigatie in. Hierna krijgt u van ons de inloggegevens en kunt u gelijk aan de slag.

Kosten en doorlooptijd

Responsive Wordpress specialisten

Als u al een thema en domeinnaam op het oog heeft kunnen wij binnen een dag uw website voor u live hebben bij een spoedklus. Wij werken altijd op basis van een zeer accurate schatting vooraf. Wij inventariseren uw wensen en sturen u binnen enkele uren een voorstel waarin de kosten en een urenschatting genoemd worden. Geen verassingen achteraf en indien gewenst vandaag nog online. Vul onderstaand formulier in met uw wensen en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passend voorstel.


Vraag een vrijblijvende offerte aan