Zoekmachine geoptimaliseerde website


Goed vindbaar zijn in de zoekmachines en een Content Management Systeem wat u helpt eenvoudig een hogere ranking in Google te bereiken.


Beter vindbaar in zoekmachines

Wij bouwen al vele jaren websites die goed vindbaar moeten zijn in de zoekmachines. De trucs die wij geleerd hebben in projecten waar externe SEO-bureaus ons adviseerden hebben wij geïmplementeerd in onze basis. Zo profiteert u van de nieuwste en meest doordachte technieken die er zijn als het gaat om SEO. Dit in combinatie met ons uiterst gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) helpt u zelf uw site zo maximaal vindbaar mogelijk te maken in de zoekmachines.

Technieken

Wij hebben ervaring met alles van doordachte doorlink-structuren (zodat uw reeds bestaande ranking niet verloren raakt bij een nieuwe website) tot dynamische sitemaps en van landingspagina's tot het configureren van tunnels en doelen in Google Analytics. Wij kijken samen met u welke technische behoeftes er zijn en helpen u hier het maximale mee te bereiken. Wij adviseren u over de toepassing en rapportages van doelpagina's en helpen u uw website statistieken beter te begrijpen zodat u deze effectiever kunt toepassen. Met onze hulp kunt u zelf werken aan een betere vindbaarheid in de zoekmachines door middel van een hogere ranking.

Uw teksten

De techniek moet goed zijn maar de teksten zijn uiteindelijk doorslaggevend op een hoop vlakken. Wij adviseren u hierin als het gaat om zaken als pagina lengte, inhoud en keyword verdeling. Tevens kijken wij met u mee als het gaat om meta-descriptions, pagina titels enzovoorts. Wij geloven er namelijk in dat goede teksten voor gebruikers in basis ook goed zijn voor zoekmachines. Vaak zijn wat kleine wijzigingen en toevoegingen voldoende om van een mooie informatieve pagina ook een goed scorende SEO pagina te maken. Door hem eventueel om te zetten in een landingspagina naar een conversiedoel (offerteformulier, contactgegevens of wat dan ook) zet u effectief bezoekers om in leads.


Vraag een vrijblijvende offerte aan