Cloud software

Software van de toekomst. In de cloud, overal beschikbaar en veiliger dan veilig.

Ken je de cd-roms nog waarmee je Windows kon installeren op je pc? Dat is dus de oude manier van softwareontwikkeling: software die je kunt gebruiken nadat je het lokaal op je pc’s of telefoons geïnstalleerd had. Onhandig, vinden wij. Wij zijn dan ook van de nieuwe generatie. We ontwikkelen onze software in de cloud. Niet langer op elk apparaat lokaal installeren, zelf denken aan je back-ups of handmatig updaten. Wel overal beschikbaar, altijd up to date, je back-ups geregeld en veilig in gebruik. Software van de toekomst dus.

Flexibele software.

We hebben een kleine twintig jaar ervaring met (complexe) bedrijfsprocessen vertalen naar werkende oplossingen: van de meest overzichtelijke urenregistratiesystemen tot slimme document-genererende software en alles ertussenin. We hebben het al in honderden projecten bedacht, ontworpen en gemaakt. Kunnen we ook voor jou. Wat je vraag, idee of proces ook is.

We zetten hierbij moeiteloos de expertises in die we in huis hebben, van geavanceerde backend development tot websiteontwikkeling. Oh, en als het jouw leven als ondernemer makkelijker maakt, koppelen we die software in een adem door aan je andere pakketten. Heb je in een handomdraai die urenregistratie gekoppeld aan je salarisadministratie of facturatiesysteem. Dát is software gemaakt om te ondernemen.

De voordelen van onze cloud software

  • Altijd, overal je applicaties beschikbaar. Handmatig installeren is verleden tijd;
  • Eenvoudig te updaten, je back-ups geregeld en op te schalen bij groei;
  • Moeiteloos gekoppeld aan je andere systemen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Ieder groot idee begint
met een kleine stap

Kennisbank.