De diverse mogelijkheden van de Bol.com retailer API

Een API-koppeling maken met de Bol.com API: Als we een ranking mogen maken van de meest gevraagde API verbindingen, dan staat deze ergens in de top vijf. En terecht. De ontzettend krachtige retailer API van Bol.com biedt ontwikkelaars (zoals wij) talloze mogelijkheden. Onder ander het synchroniseren van artikelinformatie, voorraaden, prijzen en orders vallen onder de koppelingen die we al heel vaak hebben gelegd. In andere woorden: Je kan onwijs veel kanten op met de API van Bol.com. In dit artikel nemen we je even mee in de vele mogelijkheden. En dat is nogal wat!

Een populaire API

Om te beginnen, mag het gezegd worden: De Bol.com API wordt met elke versie update weer een beetje beter. En deze updates rollen ze met grote regelmaat uit- de functionaliteiten groeien haast met de dag. Er wordt immers op ontzettend grote schaal gebruik van gemaakt, zowel in de Nederlandse als Belgische markt. En dat gaat ze goed af. Dat maakt Bol.com niet alleen als webshop ontzettend prettig; ook hun developers (support) team is ijzersterk. Daar worden wij weer blij van.

Webshop synchronisatie

Wij kennen de koppeling dus door en door. Zo hebben we de Bol.com retailer API al mogen gebruiken voor het ontwikkelen van diverse slimme logica:

• Bijvoorbeeld, voorraad synchronisatie tussen jouw webshops en je Bol.com omgeving;
  • Producten die in je eigen webshop bijna op zijn, bijvoorbeeld als ‘uitverkocht’ communiceren naar Bol.com om te voorkomen dat je niet kunt leveren.
  • Of de voorraadinformatie van jouw leverancier actueel houden met zowel je Bol.com als webshop producten.

Het maakt niet uit wat jij met de API van bol.com wilt doen of met welke versie. Wij houden altijd de nieuwste versies in de gaten. Daar zitten weliswaar vaak de leukste functies in! Kortom, we weten er altijd handige verbindingen mee te maken.

Meer dan alleen Bol.com retailer API specialisten

Buiten onze zeer ruime ervaring met de Bol.com API, koppelen we ook vele andere software. Werk jij naast Bol.com met bijvoorbeeld WooCommerce, Shopify of Lightspeed webshops? Dan weten wij precies wat je er allemaal uit kan halen. Onze API-experts hebben een ruime en jarenlange ervaring met het koppelen van diverse soorten API’s. Zie jij de kans om data tussen deze (of andere) uit te wisselen? Dan hebben wij voor ieder vraagstuk de passend oplossing. Foutvrij en snel. Gegarandeerd.

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.

Contact

Deze website is beschermd door reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing. Bij gebruik ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Offerte aanvragen

Heb je relevante bestanden zoals documentatie? Voeg deze dan ook toe:
Deze website is beschermd door reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing. Bij gebruik ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Solliciteren voor de functie

De diverse mogelijkheden van de Bol.com retailer API

Upload hier je CV
Deze website is beschermd door reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing. Bij gebruik ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Open sollicitatie

Upload hier je CV
Deze website is beschermd door reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing. Bij gebruik ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.